L'APARADOR DE CAN SOLFA

Si us interessen aquests o altres llibres, envieu-nos una petició a l'adreça electrònica cansolfa@hotmail.com i treballarem per satisfer-la.

VEURE LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL

Si voleu conèixer una mostra dels nostres llibres i autors d'interès local i territorial, continueu llegint aquest bloc.

dimecres, 20 d’abril del 2011

10 ANYS DE LLUITES I CANÇONS, PER L'AIGUA I PER LA TERRA, DE LA PLATAFORMA EN DEFENSA DE L'EBRE


10 ANYS DE LLUITES I CANÇONS PER L’AIGUA I LA TERRA és un treball en format llibre-CD de la Plataforma en Defensa de l'Ebre, la PDE, en commemoració del seu desè aniversari. 
El pas d'aquest temps ha sigut força feixuc, i la PDE mostra el seu agraiment a Josep Sabaté, a la coordinació, i a tots els que hi han aportat els seus esforços i cançons a la lluita per l’Ebre.
Aquesta lluita va aconseguir aturar la gran obra del Pla Hidrològic Nacional, el PHN, el gran transvasament al Nord i al Sud. a l'hora de passar balanç, la PDE valora que moltes de les obres que permetia aquell PHN, com els embassaments de la part alta del riu, o els que semblen futurs transvasaments associats als regadius Segarra-Garrigues, Xerta-Sénia i Aldea-Camarles continuen, malgrat la crisi econòmica i la minsa quantitat de regants que hi confien, com també ha denunciat la Unió de Pagesos. Però deu anys de lluita cívica mereixen un moment de celebració i testimoniatge de la història dels moviments socials ebrencs i del gaudir de les animacions que els nostres artistes han fet per la lluita per l’Ebre i el territori. Una festa social orgull dels ebrencs tots i la humanitat en general.
Al Llibre CD hi ha cançons de “Quico el Célio, el Noi i el Mut de les Ferreries”, “Pepet i Marieta”, “Obrint Pas”, “La Carrau”, “Vitrubi “, “Terrer Roig”, Josep Bo, “Ronda de Boltaña”, Andreu Rifé, David Monllau, “Riu en So”, “Xeic!”, Ràbia positiva”, “Los draps”, “Grafort”, “El Arcabau”, Joan Josep Vilaubí i Lua Català. També hi han col·laborat: Pau Llop amb el disseny i maquetació, Cinta Segarra, Joan Panisello, i Teresa Pararera amb les imatges i la discogràfica “Propaganda Pel Fet!” amb la producció.

Títol: 10 anys de lluites i cançons per l'aigua i per la terra
Autors: DDAA
Edita: Plataforma en Defensa de l'Ebre
PVP: 10 euros