L'APARADOR DE CAN SOLFA

Si us interessen aquests o altres llibres, envieu-nos una petició a l'adreça electrònica cansolfa@hotmail.com i treballarem per satisfer-la.

VEURE LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL

Si voleu conèixer una mostra dels nostres llibres i autors d'interès local i territorial, continueu llegint aquest bloc.

dissabte, 10 d’abril del 2010

DIJOUS VINENT DIA 15, BIEL PUBILL I JOSEP MARIA RADUÀ PRESENTARAN EL LLIBRE PERXES I ASGORFES D’IMATGES ANTIGUES D’ASCÓ





Dijous vinent dia 15 d’abril, Biel Pubill i Josep M. Raduà donaran a conèixer públicament el seu darrer llibre dedicat a fotografies antigues del poble d’Ascó. L’escriptora i mestra de Flix Laura Mur presentarà el llibre Perxes i Asgorfes, junt amb els autors, en un acte que es durà a terme a partir de dos quarts de 8 del vespre a la sala d’actes de l’Ajuntament.
En aquest volum s’han aplegat imatges de racons i panoràmiques de la població d’Ascó. S’hi poden trobar fotografies curioses de carrers i places, vistes generals de la població i del terme però també instantànies d’esdeveniments històrics o festius que han marcat el dia a dia d’aquest poble de la Ribera d’Ebre.
Aquest llibre és el desè  de la col·lecció La Galvana dedicada a la memòria gràfica del municipi i precisament, segons han confirmat els autors, la tancarà. Al llarg d’aquest temps, s’ha arribat a aplegar més de mil fotografies i s’hi han rescrit passatges de la història local recopilant informació oral i escrita. Els reculls han intentat regirar el lector perquè pugui omplir els buits de la seva memòria i ampliar l’argument de la seva història.
En el nostre bloc trobareu comentaris als darrers llibres publicats d’aquesta col·lecció, Cabussats a l'Ebre, del 25 d'abril de 2009, i Clotxina de retratos, del 20 de febrer de 2009.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada