L'APARADOR DE CAN SOLFA

Si us interessen aquests o altres llibres, envieu-nos una petició a l'adreça electrònica cansolfa@hotmail.com i treballarem per satisfer-la.

VEURE LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL

Si voleu conèixer una mostra dels nostres llibres i autors d'interès local i territorial, continueu llegint aquest bloc.

dimecres, 4 d’abril del 2012

EL PRIORAT, 19 EXCURSIONS PER VALLS I MUNTANYES, DE RAIMON ROVIRA I ÀNGELS MARTÍN



El Priorat reuneix atractius molt diversos per caminar-hi regularment amb la motxilla a l’esquena. Aquest recull d’itineraris circulars té present el conjunt de la comarca. Acompanyen no solament a muntanyes i llocs tan singulars com Montsant, el congost de Fraguerau o Siurana, sinó també a molts altres d’interès excursionista i cultural innegable.
Humanitzen aquest patrimoni natural pobles i ermites ben posats, mostres variades d¡arquitectura rural i vinyes i altres conreus llenyosos que des dels replans s'aventuren costers amunt.
El priorat, 19 excursions per valls i muntanyes és un recull d'itineraris circulars que té present el conjunt de la comarca. Acompanyen no solament a muntanyes i llocs tan singulars  com el Montsant, el congost de Fraguerau o Siurana, sinó també a molts altrès d'interès escursionista i cultural innegable.

Títol: El Priorat, 19 excursions per valls i muntanyes
Autors: Raimon Rovira Solà i Àngels Martín Celma
Editorial: Farell
Col·lecció: Llibres de muntanya, 23
ISBN: 978-84-92811-21-2
PVP: 18 euros


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada