L'APARADOR DE CAN SOLFA

Si us interessen aquests o altres llibres, envieu-nos una petició a l'adreça electrònica cansolfa@hotmail.com i treballarem per satisfer-la.

VEURE LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL

Si voleu conèixer una mostra dels nostres llibres i autors d'interès local i territorial, continueu llegint aquest bloc.

dilluns, 3 de juny del 2013

CARMEL D'ASCÓ, UNA VISIÓ BIOGRÀFICA

El Centre d'Estudis de la Ribera d'Ebre  (CERE) ha publicat l'aproximació biogràfica de Carmel Biarnés, Carmelo d'Ascó. L'autor del treball és el periodista i escriptor Xavier Garcia, una de les persones que millor podría fer aquesta tasca divulgativa d'aproximació a la seva persona. Aquest volum és el darrer, el número 9, de la col.lecció Daliner del CERE i, mitjançant la publicació d'aquesta obra guanyadora del XVè premi d'Assaig Artur Bladé, continua desenvolupant la magnífica tasca de recuperació dels homenots de la nostra comarca.
Carmel Biarnés va ser un referent cultural d'Ascó i de la Ribera d'Ebre durant la segona meitat del segle passat, i Xavier Garcia ja va conèixer-lo l'any 1969. D'origen autodidacta, la vida i l'obra de Carmel Biarnés té molts vessants i es desenvolupa entre el periodisme, l'escriptura, la història, l'arqueologia, la investigació, la fotografía, el folklore, l'arabisme, els moriscos, la crítica i l'activisme social i cultural.. .Xavier Garcia, ens completa aquest volum amb un estudi sobre la correspondència entre Carmel Biarnés i Artur Bladé durant els anys 1969 a 1988.

Títol: Carmel d'Ascó, una visió biográfica
Autor: Xavier Garcia
Editorial: Centre d'Estudis de la Ribera d'Ebre
Col.lecció: Daliner, núm. 9
ISBN: 9788493767914
PVOP: 11 euros.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada