L'APARADOR DE CAN SOLFA

Si us interessen aquests o altres llibres, envieu-nos una petició a l'adreça electrònica cansolfa@hotmail.com i treballarem per satisfer-la.

VEURE LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL

Si voleu conèixer una mostra dels nostres llibres i autors d'interès local i territorial, continueu llegint aquest bloc.

dissabte, 19 d’octubre del 2013

ASCÓ DEDICA LA JORNADA D'ESTUDIS CARMEL BIARNÉS A LA JOTA COM A SENTIMENT I IDENTITAT DE L'EBRE

Ascó celebra aquest cap de setmana la V eció de la Jornada d'interès local i territorial Carmel Biarnés tot dedicant-la a la jota com dansa que aplega sentiment i identitat de l'Ebre.
Us reproduïm l'agenda d'actes d'aquest dissabte dia 19 d'octubre:




17.00 A la plaça del riu i davant el pou en homenatge a Carmel Biarnés, es llegiran textos de la seva obra escollits per Angelina Biarnés i Daura. A continuació, Obdara Trio ens oferirà un breu repertori de peces populars i l’harmonització de la jota d’Ascó.

V Jornada d’Estudis Locals i Territorials Carmel Biarnés: LA JOTA, SENTIMENT I IDENTITAT DE L’EBRE (Sala d’Actes de l’Ajuntament)


18.00 Inauguració de la jornada a càrrec de l’alcalde d’Ascó, el president del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, el president del Centre d’Estudis de la Ribera d’Ebre i el president de l’Associació Cultural Lo Llaüt d’Ascó.

18.15 Ponència a càrrec de la professora titular en geografia de la Universitat de Nantes, Claire Guiu:
La jota a les Terres de l’Ebre: identitat i construcció territorial


19.00 Pausa-cafè

19.30 Ponència a càrrec de la tècnica de Joventut i Cultura del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre i membre del Grup de Jotes de la Ribera d’Ebre Mireia Grangé
La jota a la Ribera d’Ebre

20.00 Presentació del llibre “Carmel Biarnés d’Ascó: una aproximació biogràfica” de Xavier Garcia, guardonat amb el XV Premi d’Assaig Artur Bladé i Desumvila.

20:30 Lliurament del V Premi de Periodisme Carmel Biarnés

20.45 Emissió del documental La jota d’Ascó, elaborat per Vídeo Ascó Televisió

21.00 Cloenda de la V Jornada Carmel Biarnés

Fins el 27 d’octubre, al vestíbul de l’ajuntament, es podrà visitar l’exposició Festa de Sant Antoni d’Ascó. Ahir i avui (Associació cultural Lo Llaüt)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada