L'APARADOR DE CAN SOLFA

Si us interessen aquests o altres llibres, envieu-nos una petició a l'adreça electrònica cansolfa@hotmail.com i treballarem per satisfer-la.

VEURE LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL

Si voleu conèixer una mostra dels nostres llibres i autors d'interès local i territorial, continueu llegint aquest bloc.

dissabte, 11 de juliol del 2009

LA REVISTA DELEBRE NÚMERO 9, DEDICADA A ASCÓ



Delebre, la revista de les Terres de l'Ebre, dedicada a la difusió de la cultura, la gastronomia i el turisme del sud de Catalunya, destina la portada i bona part del darrer número a Ascó.
Ara que entrem a l'estiu, el professor universitari Jordi Ferrús, autor de l'escrit de presentació del poble, ens fa una crida a acompanyar-lo en la descoberta del tarannà i la fesomia d'Ascó i en destaca les singularitats i personalitat pròpia, natural i històrica, de carrerons i carreronets, figueres i vinya, aigua i turons, castell i moriscos, d'aquest poble que és un autèntic balcó sobre l'Ebre i que té una de les millors mirandes sobre el riu que li dóna personalitat.
L'acompanyen un bon nombre de fotos de gran format que ens apropen algunes de les vistes més conegudes del municipi junt amb altres racons més particulars i desconeguts. Delebre presenta els escrits originals en català i uns extractes en castellà i anglès.
PVP: 3 euros