L'APARADOR DE CAN SOLFA

Si us interessen aquests o altres llibres, envieu-nos una petició a l'adreça electrònica cansolfa@hotmail.com i treballarem per satisfer-la.

VEURE LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL

Si voleu conèixer una mostra dels nostres llibres i autors d'interès local i territorial, continueu llegint aquest bloc.

diumenge, 26 de juny del 2011

A L'ALTRA BANDA DEL FOC, DE LAURA MUR


Laura Mur ha tornat a publicar un nou llibre. Aquesta flixanca que exerceix de fa anys com a mestra a Ascó, aquest cop ha dedicat la seva imaginació i dedicació a confeccionar un conte basat en les festes i les celebracions tradicionals de la Ribera d'Ebre, i que ha sortit publicat poc abans de Sant Joan.
Aquesta aventura comença un dia de finals de juny quan el senyor Ramon arriba cansat a casa seua. El seu nét, el Martí, arriba una mica més tard. Vol que l’acompanye a la plaça a veure com encenen la foguera de Sant Joan, però ell no en té ganes i no para de donar-li excuses per no anar-hi. Al Martí li fan por els petards i no s’atreveix a anar-hi sol i en veure que tots els de casa estan ocupats i que no el pot acompanyar ningú més, el Ramon decideix anar-hi amb el seu nét. Quan arriben a la plaça i encenen la foguera, el Martí desapareix, i el iaio Ramon n’inicia la recerca ajudat per un personatge molt especial.
Laura Mur combina la família i la feina amb les seues aficions, que són l’escriptura i la rebosteria. Ha participat en diferents certàmens literaris tant en novel·la, narrativa curta, conte com teatre infantil. Ha obtingut mencions i premis en diferents concursos i ha publicat narracions breus en reculls com els titulats Estius a l’Ebre, El riu que parla i Galeria Ebrenca, tots tres publicats per Aeditors.
La mateixa edtorial li va publicar la novel·la juvenil La cova del silur el 2007, i conjuntament amb Anna Llop, va escriure  Coques i corassons i altres llepolies de la Ribera d'Ebre i de la Terra Alta, publicat per Cossetània Edicions el 2004 i que ha esdevingut un magnífic i reconegut recull de postres dolces de les nostres dues comarques.


Títol: A l'altra banda del foc
Autora: Laura Mur
Editorial: Onada Edicions
Col·lecció: La Feram, sèrie roja, núm. 1
ISBN: 978-84-15221-12-8
PVP: 8 euros

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada