Aquest llibre és un recull de les receptes més dolces d'aquestes dues comarques, fruit de la saviesa popular i la transmissió de la cuina tradicional heretada de les mares i les àvies. Per llepar-s'hi els dits!
Autores: Anna Llop i Laura Mur
Editorial: Cossetània
Col·lecció: El Cullerot, 31
ISBN: 84-9791-079-6
PVP: 12,30 euros
L'APARADOR DE CAN SOLFA
Si us interessen aquests o altres llibres, envieu-nos una petició a l'adreça electrònica cansolfa@hotmail.com i treballarem per satisfer-la.
VEURE LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL
Si voleu conèixer una mostra dels nostres llibres i autors d'interès local i territorial, continueu llegint aquest bloc.
Si voleu conèixer una mostra dels nostres llibres i autors d'interès local i territorial, continueu llegint aquest bloc.
divendres, 20 de febrer del 2009
COQUES I CORASSONS I ALTRES LLEPOLIES DE LA RIBERA D'EBRE I LA TERRA ALTA
Etiquetes de comentaris:
Anna Llop,
Gastronomia,
Laura Mur,
Ribera d'Ebre,
Terra Alta