L'APARADOR DE CAN SOLFA

Si us interessen aquests o altres llibres, envieu-nos una petició a l'adreça electrònica cansolfa@hotmail.com i treballarem per satisfer-la.

VEURE LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL

Si voleu conèixer una mostra dels nostres llibres i autors d'interès local i territorial, continueu llegint aquest bloc.

dimarts, 24 de febrer del 2009

ELS IBERS DEL NORD


Els ibers són la gran civilització desconeguda de la Península Ibèrica, tot i que va deixar una gran empremta. Aquí a la Ribera d'Ebre s'han localitzat grans troballes en els jaciments que seguien i controlaven el curs del riu Ebre, entre els quals destaca especialment l'anomenat Tresor de Tivissa descobert al jaciment del Castellet de Banyoles. Precisament la ruta turística denominada Ilercavònia ressegueix la petjada dels ibers a la nostra comarca. En aquest context, la lectura de Els Ibers del Nord és una posada al dia del coneixement històric al nostre país sobre aquesta civilització, una de les més brillants de la Mediterrània prerromana, que tracta amb detall els seus assentaments, les formes de vida, la demografia, els recursos i intercanvis econòmics...
Autors: Joan Sanmartí i Joan Santacana
Editorial: Rafael Dalmau Editor
ISBN: 84-232-0691-2
PVP: 35 euros