L'APARADOR DE CAN SOLFA
Si us interessen aquests o altres llibres, envieu-nos una petició a l'adreça electrònica cansolfa@hotmail.com i treballarem per satisfer-la.
VEURE LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL
Si voleu conèixer una mostra dels nostres llibres i autors d'interès local i territorial, continueu llegint aquest bloc.
Si voleu conèixer una mostra dels nostres llibres i autors d'interès local i territorial, continueu llegint aquest bloc.
dimarts, 24 de febrer del 2009
LA CUINA TRADICIONAL DEL PRIORAT
Aquest llibre vol presentar el Priorat a través de la seva cuina, feta amb plats senzills i tan rics com el territori singular, accidentat i suau alhora, d'aquesta comarca veïna d'interior reconeguda internacionalment pels seus vins. Les receptes recollides reflecteixen una barreja de cuina de subsistència -la majoria- i de plats de festa i de celebració social que han alimentat generacions de prioratins.
Autores: Roser Vernet, Minerva Pi
Editorial: Farell
Col·lecció: Rebost i cuina, núm. 3
ISBN: 978-84-95695-85-7
PVP: 16 euros
Etiquetes de comentaris:
Farell editors,
Gastronomia,
Minerva Pi,
Priorat,
Roser Vernet