L'APARADOR DE CAN SOLFA

Si us interessen aquests o altres llibres, envieu-nos una petició a l'adreça electrònica cansolfa@hotmail.com i treballarem per satisfer-la.

VEURE LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL

Si voleu conèixer una mostra dels nostres llibres i autors d'interès local i territorial, continueu llegint aquest bloc.

divendres, 22 de març del 2013

EL JOC DE SADE, DE MIQUEL ESTEVE



Miquel Esteve ha publicat la seva darrera novel.la El joc de Sade, una de les apostes importants d’Ediciones B per a la propera diada de Sant Jordi. L’escriptor i economista moranovenc s’atreveix aquest cop a entrar en el fascinant món d’un personatge fonamental en la literatura i en l’imaginari eròtic universal com és el Marquès de Sade i el marc de l’acció aquest cop se situa en una Barcelona on tot és possible.

Miquel Esteve va debutar en el món literari amb la novel·la Heydrich i les agents del saló Kitty (XXV Premi de Narrativa Ribera d’Ebre, 2007), publicat per Cossetània Edicions i l’’any següent, el 2008, va ser guardonat amb el XX Premi Literari Vila d’Ascó per un thriller històric amb rerefons alquímic, Baphomet i la taula esmaragda, també publicat per Cossetània Edicions. Posteriorment ha publicat la novel.la Llinatge, on els protagonistes són els dips, personatges fantàstics del llegendari català que Joan Perucho va mitificar en la seva obra Les històries naturals.

Títol: El joc de Sade
Autor: Miquel Esteve
Editorial: Ediciones B
ISBN: 9788466652261
PVP: 19 euros 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada