L'APARADOR DE CAN SOLFA

Si us interessen aquests o altres llibres, envieu-nos una petició a l'adreça electrònica cansolfa@hotmail.com i treballarem per satisfer-la.

VEURE LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL

Si voleu conèixer una mostra dels nostres llibres i autors d'interès local i territorial, continueu llegint aquest bloc.

divendres, 22 de març del 2013

LA VIA VERDA DE LA VAL DE ZAFAN I 14 RUTES COMPLEMENTÀRIES, DE CARLOS GRACIÀ





LA VIA VERDA DE LA VAL DE ZAFAN I 14 RUTES COMPLEMENTÀRIES
Tot ampliant les seves magnífiques col·leccions de llibres dedicades a conèixer i difondre el territori, l’editorial Cossetània ha publicat recentment aquest volum dedicat a difondre un dels encants turístics que tenim a la vora, la Via Verda.
L’autor, Carlos Gracià, ens proposa descobrir els pobles del Baix Ebre, la Terra Alta i el Matarranya. Ens convida a gaudir dels seus i nostres paisatges. Ens convida a gaudir més intensament i amb més coneixement de la nostra terra.
Les 90 pàgines d’aquest llibre, il·lustrades amb fotos i mapes descriptius, ens conviden a conèixer i gaudir amb la descripció de la Via Verda de la Val de Zafan, un recorregut que uneix els pobles de l’antiga via ferroviària abandonada entre Roquetes i Alcanyís, un recorregut de 95,4 quilòmetres molt ben senyalitzat i amb tota mena de serveis. A més de la Via Verda, aquest llibre també ens ofereix un recull de 14 rutes destacades per les Terres de l’Ebre, que poden ser un magnífic complement a la ruta principal proposada.
Porteu aquest llibre a sobre en les vostres sortides. Us animarà a gaudir d’un o diversos dies en contacte amb la natura, a peu, en bicicleta, a cavall...

Títol: La Via Verda de la Val de Zafan i 14 rutes complementàries
Autor: Carlos Gracià
Editorial: Cossetània
Col·lecció: Azimut, 128
ISBN: 978-84-15456-99-5
PVP: 11,30 euros

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada