L'APARADOR DE CAN SOLFA

Si us interessen aquests o altres llibres, envieu-nos una petició a l'adreça electrònica cansolfa@hotmail.com i treballarem per satisfer-la.

VEURE LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL

Si voleu conèixer una mostra dels nostres llibres i autors d'interès local i territorial, continueu llegint aquest bloc.

dilluns, 2 de setembre del 2013

INDRETS I CAMINS DE LA BATALLA DE L'EBRE, D'ESTANISLAU TORRES

Publicacions de l'Abadia de Montserrat publica una nova edició d'aquesta obra d'Estanislau Torres amb motiu del 75è aniversari de la Batalla de l'Ebre, gairebé un quart de segle després de ser editada per primer cop Aquesta batalla va ser un fet determinant en el desenvolupament de la Guerra Civil espanyola i fonamental per a entendre la història contemporània de Catalunya i d'Espanya i, per aquest motiu, ha estat motiu de moltes i moltes publicacions des dels més diversos punts de vista.
Estanislau Torres, especialista en temes de guerra civil, escriptor i excursionista, ens acompanya pels indrets que en van ser l'escenari, en una suma apassionant d'història i paisatge, amb els ulls del caminant sobre un territori en el qual encara persistia, en el paisatge, en el territori i en el cor de molta gent el record -tràgic- més important de la Guerra Civil


Títol: Indrets i camins de la batalla de l'Ebre
Autor: Estanislau Torres
Editorial: Publicacions de l'Abadia de Montserrat
Col.lecció: Vària
ISBN: 978-84-9883-604-2 
PVP: 12 euros

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada