L'APARADOR DE CAN SOLFA

Si us interessen aquests o altres llibres, envieu-nos una petició a l'adreça electrònica cansolfa@hotmail.com i treballarem per satisfer-la.

VEURE LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL

Si voleu conèixer una mostra dels nostres llibres i autors d'interès local i territorial, continueu llegint aquest bloc.

diumenge, 15 de desembre del 2013

L'ESTIU DE L'AMOR, DE TONI ORENSANZ


Picasso, Fernande la Bella i tots els homes d’Horta de Sant Joan protagonitzen aquesta novel•la que combina història, humor i un punt de picantor.


L’estiu del 1909, a Horta de Sant Joan, un terratrèmol voluptuós va sacsejar els pilars del poble. Una febrada emocional provocada per les embriagadores formes d’una jove francesa, Fernande Olivier, musa i acompanyant d’un Picasso a la recerca d’inspiració. Un metge i un farmacèutic convertits en alquimistes de l’eros; agutzils, pagesos i capellans que perden el seny; dones engelosides, anarquistes fugitius, dosis de bromur i veritables batalles campals són els protagonistes d’un estiu ple d’amor, humor i passió.

Toni Orensanz és escriptor, periodista i guionista. Entre els llibres que ha escrit destaquen la recerca històrica L’òmnibus de la mort: parada Falset (Ara Llibres, 2008) i el recull de relats titulat El falsari (2010). Ha col·laborat en obres col·lectives i té escrites diverses obres teatrals, com són Bildelberg, club cabaret (en col·laboració amb Oriol Grau), Nicomedes, el verdugo diligente i la comèdia Muntanyes nevades, banderes al vent. Amb L’estiu de l’amor s’estrena com a novel·lista.

Títol: L'estiu de l'amor
Autor: Toni Orensanz
Editorial: Amsterdam Llibres
ISBN:  9788415645238
PVP: 18.90 euros

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada