L'APARADOR DE CAN SOLFA

Si us interessen aquests o altres llibres, envieu-nos una petició a l'adreça electrònica cansolfa@hotmail.com i treballarem per satisfer-la.

VEURE LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL

Si voleu conèixer una mostra dels nostres llibres i autors d'interès local i territorial, continueu llegint aquest bloc.

dijous, 18 de juny del 2009

MONTSANT, PARC NATURAL


Aquest volum fotogràfic és una edició del Parc Natural del Montsant i March Editor per a realçar la importància i la singularitat d'aquesta serra i difondre'n internacionalment els seus valors, els dels seus pobles i dels seus productes.
En aquesta edició de prestigi o regal que inclou català, castellà i anglès, el fotògraf Xavier Vaqué, de la Vilella Baixa, ens hi mostra la seva pròpia i particular visió d'aquest espai simbòlic mitjançant quatre capítols introduïts amb textos d'autors coneixedors del Montsant com Mariona Cuadrada, Ezequiel Gort, Roger Pascual i Salvador Palomar,dedicats als orígens, els paisatges i racons, els pobles i els productes d'aquesta terra. L'equip del parc natural també hi difon la seva tasca i les seves actuacions sobre aquest patrimoni singular que el conjunt de l'obra ens ajuda a conèixer, valorar i estimar.
Fotògraf: Xavi Vaqué
Editorial: Parc Natural de la Serra del Montsant i March Editor
ISBN:9788496638365
PVP: 28,10 euros