L'APARADOR DE CAN SOLFA

Si us interessen aquests o altres llibres, envieu-nos una petició a l'adreça electrònica cansolfa@hotmail.com i treballarem per satisfer-la.

VEURE LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL

Si voleu conèixer una mostra dels nostres llibres i autors d'interès local i territorial, continueu llegint aquest bloc.

divendres, 21 de juny del 2013

TERRES DE L'EBRE: GUIA TURÍSTICA, DE JORDI BASTART



El bon temps arribarà, i podrem passar-nos-ho bé fent turisme de proximitat per a conèixer aquells pobles i racons que tenim a la vora i encara no coneixem.
Aquesta guía és molt interesant perquè hi trobareu tot el necessari per a conèixer les Terres de l’Ebre. Al sud de Catalunya, aquest territori que es vertebra al voltant del riu Ebre, presenta una geografia molt variada, des de les muntanyes del massís d’Els Ports fins a la plana del Delta, passant per la vall de l’Ebre i el territori de vinyes i oliveres que s’estén al nord, entre les serres de Pàndols, Cavalls i la Fatarella. Patrimoni monumental i natural, itineraris per fer a peu, castells i coves naturals, productes i gastronomia, platges i allotjaments destacats, tot per gaudir d’un destí interessant i diferent.

L'autor, Jordi Bastart, és escriptor i fotògraf i dirigeix l'empresa Turismo Verde SL. A més d'articles per revistes de viatges i dirigir durant 7 anys les guies DF? de La vanguardia, ha publicat una vuitantena de guies de viatge tant de passejades per la mainada, cuitats d'Europa com de diferents indrets d'Espanya. És col.laborador del programa Genet Viajera d'Onda cero Radio. L'any 2001 la Generalitat li va concedir el premi al millor pllibre de promoció turística de Catalunya i el 2008 va rebre el Pica d'Estats pels seus treballs sobre les Terres de Lleida.
 
 
 
Títol: Terres de l'Ebre. Guia turística
Autor: Jordi Bastart
Editorial: Cossetània
Col.lecció: Azimut turisme, núm. 14
ISBN: 9788490341376
PVP: 13.90 euros
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada