L'APARADOR DE CAN SOLFA

Si us interessen aquests o altres llibres, envieu-nos una petició a l'adreça electrònica cansolfa@hotmail.com i treballarem per satisfer-la.

VEURE LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL

Si voleu conèixer una mostra dels nostres llibres i autors d'interès local i territorial, continueu llegint aquest bloc.

dijous, 3 d’octubre del 2013

EL METGE I UN GOS D'ATURA, D'INÈS VIDAL FARRÉ



El metge i un gos d'atura és l'obra guanyadora de l'edició de l'any passat, la XXX edició, del premi de Narrativa Ribera d'Ebre. Cossetània acaba d'editar aquest volum que va obtenir el premi que se celebra anualment al municipi de Vinebre.

Els contes infantils contenen un substrat fosc, en el seu origen. Algun fet terrible succeeix, en un poble, en una ciutat petita, en una família. I aquest fet es recorda, i els seus protagonistes esdevenen anònims, perden el nom, primer (i el conte en parla com «el pare» o «el fill més petit»), i després, uns altres esdevenen personatges mítics, com el llop, l’ogre, la bruixa. I el lloc dels fets s’emboira tant i el fet en si es troba tan desfigurat que esdevé rondalla. I de sobte, un escolta al costat d’un bressol d’infant «Patim patam patum, homes i dones del cap dret…
Nascuda a Barcelona el 1972 de família d’origen lleidatà, Inès Vidal Farré és arquitecta. Ha publicat també Història del Llop i Dels Llaços. Viu i treballa a Eivissa.

Títol: El metge i un gos d'atura
Autora: Inès Vidal Farré
Editorial: Cossetània
Col.lecció: Notes de color, 58
ISBN: 978-84-9034-156-8
PVP: 11.70 euros

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada