L'APARADOR DE CAN SOLFA

Si us interessen aquests o altres llibres, envieu-nos una petició a l'adreça electrònica cansolfa@hotmail.com i treballarem per satisfer-la.

VEURE LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL

Si voleu conèixer una mostra dels nostres llibres i autors d'interès local i territorial, continueu llegint aquest bloc.

divendres, 9 d’octubre del 2009

100 BOLETS DEL CAMP DE TARRAGONA I LES TERRES DE L'EBRE


Aquest llibre va dirigit tant als boletaires experts com als més esporàdics. Hi trobareu només els bolets que podem trobar a les comarques del Camp de Tarragona i de les Terres de l'Ebre, des dels que són comestibles (indicats amb un bolet de color verd) fins als verinosos o tòxics (marcats amb un bolet vermell), passant per alguns dels que es poden consumir amb precaucions (bolet ambre).
Els grans protagonistes, tot i així, són els bolets comestibles, molts dels quals són realment exquisits però sovint, per desconeixement, són rebutjats pels boletaires. A part de les explicacions adients per distingir-los i saber-ne els noms, tant populars com científi cs, hi trobareu consells culinaris per poder-ne gaudir.
Les 200 fotografies d'aquest llibre estan fetes al Camp, ensenyant el bolet tal com el trobem, moltes vegades quasi enterrat entre la matèria orgànica, una gran ajuda per als boletaires novells.
Autor: Ramon Casalé i Aran
Editorial: Cossetània
Col·leció: Altres
ISBN: 978-84-9791-560-1
PVP: 14,50 euros