L'APARADOR DE CAN SOLFA

Si us interessen aquests o altres llibres, envieu-nos una petició a l'adreça electrònica cansolfa@hotmail.com i treballarem per satisfer-la.

VEURE LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL

Si voleu conèixer una mostra dels nostres llibres i autors d'interès local i territorial, continueu llegint aquest bloc.

dijous, 15 d’octubre del 2009

EBRO 1938. LA BATALLA DE LA TIERRA ALTA


25 de juliol de 1938. Les tropes republicanes es preparen per a creuar l'Ebre a conquerir el terreny de l'exèrcit sublevat franquista i intentar refer el camí de la història. A un quart d'1 de la matinada s'enceta la batalla decisiva de la Guerra Civil. L'autor fa reviure el dramatisme, les penúries i les misèries d'aquesta contesa que, per terres de la Ribera d'Ebre, s'acarnissa a la Terra Alta. Aquesta novel·la, una història d'amor, amistat i esperança sota el foc de la guerra, esdevé intensa, humana i alhora brutal, un reflex viu de la tragèdia i l'odissea dels seus protagonistes, d'ambdós bàndols, sota un cel i sobre una terra infernals. 
Aquesta obra de l'escriptor Rubén García Cebollero, tot just acabada d'editar, va aconseguir ser finalista del Premi Planeta de l'any 2004.
Autor: Rubén García Cebollero
Editorial: Nowtilus
ISBN: 978-849763717-6
PVP: 19,95 euros