L'APARADOR DE CAN SOLFA

Si us interessen aquests o altres llibres, envieu-nos una petició a l'adreça electrònica cansolfa@hotmail.com i treballarem per satisfer-la.

VEURE LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL

Si voleu conèixer una mostra dels nostres llibres i autors d'interès local i territorial, continueu llegint aquest bloc.

dissabte, 21 de novembre del 2009

PRESENTACIÓ EXITOSA DEL LLIBRE "UNA SORTIDA DIGNA" A ASCÓ



Imatges de la presentació del llibre Una sortida digna, quart llibre de relats de l'escriptor Jesús Maria Tibau, realitzat ahir a la tarda al Centre Neuràlgic d'Ascó per iniciativa de la Llibreria Can Solfa i que va comptar amb una nodrida assistència.



El periodista Jordi Grau va presentar l'autor cornudellenc-tortosí, especialista en relats i que també ha publicat poesia, així com el cantautor pradellenc. Jordi Grau va presentar Jesús Maria Tibau com un dels escriptors més interessants i populars de les lletres ebrenques actuals, va destacar les qualitats del cantautor prioratí  i va agrair-los la plena predisposició que han tingut per a participar en aquest acte, la primera presentació de llibre que ha organitzat la nostra llibreria.
Jesús Maria Tibau va explicar les característiques de la seva obra plena de tendresa i humor al voltant d'un personatges relacionats amb la mort, i va llegir-ne un parell de relats. Jesús Fusté -el nom d'una cançó del qual dóna títol al llibre- va realçar l'acte amb la seva música.
Els assistents van premiar l'escriptor i el músic amb forts aplaudiments i una bona sessió de signatures i dedicatòries.