L'APARADOR DE CAN SOLFA

Si us interessen aquests o altres llibres, envieu-nos una petició a l'adreça electrònica cansolfa@hotmail.com i treballarem per satisfer-la.

VEURE LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL

Si voleu conèixer una mostra dels nostres llibres i autors d'interès local i territorial, continueu llegint aquest bloc.

diumenge, 26 de juny del 2011

EL DIABLE VERMELL, DE REMEI FRANCH

-“No hi ha ni una trista font en aquest bosc? –va remugar la bruixa Bruta. 
La lletjor de la dona augmentava per moments: els cabells se li van posar de punta com una granera vella, el nas ganxut va mudar de color i es va tornar morat com una albergínia, la ràbia li enrogia els ulls i esbufegava com la seva mula vella quan el camí fa pujada.
-Aquesta me la pagareu tots plegats! Quedeu amb el diable!”
D’un cop de fuet, la bruixa va deixar anar el diable vermell, que es va convertir en un bon maldecap per a la gent de la vall i del bosc, fins que l’Esquitx, el nan més menut i eixerit, el Sr. Picot del capell vermell i la Sra.
Llebre Blanca van unir esforços a la recerca de la fada Gèlida que vivia al cim nevat de les muntanyes."

Remei Franch i Català va néixer a Flix i després d’anys treballant com a administrativa i professora de música, finalment va poder dedicar-se a allò que més li agrada: llegir i escriure contes. Ha col·laborat puntualment amb comentaris literaris a les revistes La Veu de Flix i Lo Malpàs d'Ascó i, fins ara, ha editat tres llibres.
El primer va ser Els gats de la Clara, autoeditat l’any 2004, una història de gats que són i no són, d’amistat, d’amor i fidelitat. El segon, Contes de Marta i Arnau, publicat també a Edicions del Pirata l’any 2006, és un recull de tres contes on ens mostra el desig de tenir un germà, la màgia dels llibres i la força dels sentiments. En aquest tercer títol, la Remei incorpora a la màgia i la sensibilitat dels anteriors un element d’aventura i uns personatges del món de la fantasia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada