L'APARADOR DE CAN SOLFA

Si us interessen aquests o altres llibres, envieu-nos una petició a l'adreça electrònica cansolfa@hotmail.com i treballarem per satisfer-la.

VEURE LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL

Si voleu conèixer una mostra dels nostres llibres i autors d'interès local i territorial, continueu llegint aquest bloc.

diumenge, 5 de juny del 2011

POSTALS DE LA RIBERA D'EBRE, 1900-1979, D'ALBERT ARNAVAT

El Diari de la Ribera ha editat un llibre que aplega més de 450 postals de bona part del segle passat als 14 municipis de la Ribera d'Ebre. El llibre Postals de la Ribera d'Ebre 1900-1979 és una recopilació elaborada perl publicista i historiador reusenc Albert Arnavat, fruit de la recerca tant dins com de fora de la comarca. Bona part de les postals són vistes que ens permeten constatar l'evolució de les poblacions, però també n'hi ha que reprodueixen la vida i la societat de cada moment, en una realitat humana que, tot i ser propera en el temps, els canvis ràpids de la nostra societat ens la fan llunyan
a.
El llibre inclou dos articles elaborats pel mateix Arnavat: sobre el paper de les postals en l'inici de la civilització de la imatge i sobre la importància de les postals com a instrument que ens ajuda a conèixer la hstòria. També en conté un altre, elaborat per l'historiador de la fotografia Carlos Teixidor Cadenas, sobre les targetes postals.

Títol: Postals de la Ribera d'Ebre, 1900-1979
Autor. Albert Arnavat (dir)
Editorial: Diari de la Ribera 
PVP: 35 euros

1 comentari: