L'APARADOR DE CAN SOLFA

Si us interessen aquests o altres llibres, envieu-nos una petició a l'adreça electrònica cansolfa@hotmail.com i treballarem per satisfer-la.

VEURE LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL

Si voleu conèixer una mostra dels nostres llibres i autors d'interès local i territorial, continueu llegint aquest bloc.

dissabte, 23 de juliol del 2011

SONS DE LA MEDITERRÀNIA: ELS QUICOS I BOTIFARRA, CANÇONS DE L'ARRÒS

Els tortosins Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries i el xativí Pep Gimeno 'Botifarra' presenten el seu disc conjunt, La Barraca (DiscMedi, 2011) a la revista Sons de la Mediterrània de juliol-agost.
El disc l'han gravat a la Barraca de Salvador, a Deltebre, habilitada com un especial estudi de gravació enmig dels arrossars, el mateix lloc on han posat per a la portada del número 23 de la revista Sons de la Mediterrània, que inclou un especial 'Cançons d'arròs' de quinze pàgines: una entrevista amb aquests músics que han revitalitzat extraordinàriament la música popular de l'Ebre i de la Costera, seguida d'un reportatge musicogastronòmic sobre la relació entre les cançons i l'arròs.
El 23è número d'aquesta revista també inclou, entre molts altres continguts, Foc, la guia de cultura popular i tradicional, articles dedicats als cants dels brigadistes de la Guerra Civil, així com també al darrer disc de Montse Castellà.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada