L'APARADOR DE CAN SOLFA

Si us interessen aquests o altres llibres, envieu-nos una petició a l'adreça electrònica cansolfa@hotmail.com i treballarem per satisfer-la.

VEURE LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL

Si voleu conèixer una mostra dels nostres llibres i autors d'interès local i territorial, continueu llegint aquest bloc.

divendres, 26 d’agost del 2011

L'ULL DE BRONZE, D'ALBERT GÜELL


Ja s'ha publicat, i presentat en el marc de la Festa Major de Vinebre, L'ull de bronze, la novel.la guanyadora de la XXVIII edició del Premi de Narrativa Ribera d'Ebre de l'any passat, que organitza aquest Ajuntament.
 L’Amat Torrentera és un artista que cerca l’èxit. Però l’èxit és una circumstància que no tothom entén igual. L’ull de bronze narra la duresa del camí que segueix l’artista vers un èxit del qual ho ignora tot, fins i tot, en cas d’existir, l’aparença. A les pàgines d’aquesta narració, l’Amat, la Pauline i en Martí, tres individualitats que, malgrat tot, comparteixen l’existència, trenen, des de les seves particulars accepcions d’art, d’amor i d’èxit, una reflexió sobre el poder de l’art en l’ésser humà.
Albert Güell ha publicat diverses obres com Història d’un paisatge efímer, Fantasmes al Palau, El cel vist de prop, La Fiebre del Oro, A buen paso, La fórmula màgica, Deliciós i selvàtic i Les delícies de viatjar en família.

Títol: L'ull de bronze
Autor: Albert Güell
Editorial: Cossetània
Col.lecció: Notes de color, núm. 43
ISBN: 978-84-9791-900-5
PVP: 11,90 euros

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada