L'APARADOR DE CAN SOLFA

Si us interessen aquests o altres llibres, envieu-nos una petició a l'adreça electrònica cansolfa@hotmail.com i treballarem per satisfer-la.

VEURE LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL

Si voleu conèixer una mostra dels nostres llibres i autors d'interès local i territorial, continueu llegint aquest bloc.

dijous, 9 de febrer del 2012

EMBARCATS, DE JOAN REBAGLIATO


L'Editorial Cossetània acaba de publicar Embarcats, l'obra guanyadora del XXIII Premi Literari Vila d'Ascó, guanyat en la darrera edició per l'escriptor Joan Rebagliato.
Embarcats arrenca amb .quatre persones a sobre l’Enriqueta, una barca en una tempesta, amb el risc per a tots cinc —barca inclosa— de deixar-hi la pell. Alhora, l’Enriqueta que va donar nom a la barca se sent sola, el seu ex triomfa amb el piano al Palau de la Música, la parella del pianista prepara centres de núvia i el carnisser es talla pensant en la Mercè, que és a dalt de la barca. I cada dissabte els fantasmes estenen els sudaris i parlen d’immortalitat. Perquè tots som, en la vida i en la mort, passatgers solitaris que busquem companyia a coberta de la mateixa nau.  
 En la línia difusa entre vida i literatura, Joan Rebagliato Nadal ha escrit sempre —però ha publicat poc: Camins en el temps (IV Premi de Relats Breus Joan Castelló, 2004), El parany (menció en el III Premi Mossèn Romà Comamala, 2005) iAmb la pell estripada (III Premi de Novel·la JoEscric, 2006). Professional de la llengua, la seva altra passió, ha estat lingüista a Catalunya Ràdio, lexicògraf a l’IEC i terminòleg al Termcat, on ha redactat La definició terminològica i El diccionari terminològic.    

Títol: Embarcats
Autor: Joan Rebagliato 
Editorial: Cossetània
Col.lecció: Notes de color, 46
ISBN: 9788415456087
pvp: 14,20 euros        

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada