L'APARADOR DE CAN SOLFA

Si us interessen aquests o altres llibres, envieu-nos una petició a l'adreça electrònica cansolfa@hotmail.com i treballarem per satisfer-la.

VEURE LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL

Si voleu conèixer una mostra dels nostres llibres i autors d'interès local i territorial, continueu llegint aquest bloc.

dilluns, 13 de febrer del 2012

ESPAIS DE LA BATALLA DE L'EBRE. TERRA ALTA I RIBERA D'EBRE. 13 ITINERARIS A PEU, DE JUAN CARLOS BORREGO


Aquesta nova guía és una bona eina per a conèixer la Terra Alta i la Ribera d'Ebre amb una motivació temàtica: els espais on es va desenvolupar la Batalla de l'Ebre, un episodi cruent de la nostra memòria històrica i que ha deixat una marca profunda i imborrable en les poblacions i la societat d'aquestes comarques.
Aquest volum ens proposa un conjunt de 13 rutes que serviran per a conèixer el desenvolupament de la contesa, les penúries dels soldats i les nefastes conseqüències que el conflicte va tenir sobre la població civil. Al mateix temps, les propostes recorregudes amb la tranquil.litat d'una caminada serà molt útil per a captar amb uns altres ulls aquest territori amable i auster, terra de templers, del vent de mestral, del riu Ebre, de serralades crues com Pándols i Cavalls i valls d'ametllers i oliveres que rodegen aquests pobles muntanyosos.

Títol: Espais de la atalla de l'Ebre. Terra Alta i Ribera d'Ebre. 13 itineraris a peu.
Autor: Juan Carlos Borrego
Editorial: Piolet
ISBN:  978-84-15075-58-5
PVP: 12 euros

1 comentari:

  1. Aquesta guia és un bon motiu per visitar els espais de la Batalla de l'Ebre i, de pas, els nostres pobles.

    ResponElimina