L'APARADOR DE CAN SOLFA

Si us interessen aquests o altres llibres, envieu-nos una petició a l'adreça electrònica cansolfa@hotmail.com i treballarem per satisfer-la.

VEURE LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL

Si voleu conèixer una mostra dels nostres llibres i autors d'interès local i territorial, continueu llegint aquest bloc.

dimarts, 4 d’agost del 2009

FLORA DE LA SERRA DE MONTSANT, VOLUMS 1 I 2



Aquest treball exhaustiu, de més de 1.300 pàgines repartides en dos volums, és un aplec de més de 20 anys de passió i de treball del seu autor, Roger Pascual, doctor en bioquímica i profund coneixedor d'aquest territori i del seu patrimoni natural.
Aquesta obra mostra tota la gran riquesa de la biodiversitat vegetal de la serra del Montsant, un dels sistemes orogràfics més representatius i simbòlics de Catalunya, que fa uns anys va ser declarat parc natural.
És una monografia completíssima, il·lustrada amb més de 1.100 fotografies i en la qual es recullen més de 1.200 plantes diferents, amb la fitxa descriptiva de cadascuna, amb les seves característiques i distribució.
Aquesta és una obra de referència, tant per als departaments universitaris de ciències naturals com per a totes aquelles persones apassionades o amb ànsies de conèixer la serra del Montsant i el seu patrimoni floral.

Autor: Roger Pascual i Garsaball
Editorial: Rafael Dalmau Editor
ISBN: 978-84-232-0708-4 (volum 1) i 978-84-232-0709-1 (volum 2)
PVP: 35 euros cada volum