L'APARADOR DE CAN SOLFA

Si us interessen aquests o altres llibres, envieu-nos una petició a l'adreça electrònica cansolfa@hotmail.com i treballarem per satisfer-la.

VEURE LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL

Si voleu conèixer una mostra dels nostres llibres i autors d'interès local i territorial, continueu llegint aquest bloc.

dimarts, 4 d’agost del 2009

LA VIDA AL VOLTANT D'UN RIU


Aquest és un llibre interessant per a l'aprenentatge de la vida a l'entorn d'un riu. Es tracta d'una obra molt visual, destinada a aquelles persones que estimen i valoren la natura i en volen conèixer els secrets en un medi tan particular i únic com és un riu. Si bé no és dedicat al nostre riu Ebre que ens configura el paisatge i ens dóna personalitat, sí que les seves 42 il·lustracions ens porten pàgina rera pàgina, a entendre les característiques dels rius, de les conques hidrogràfiques, la vegetació, els insectes, ocells, peixos i plantes que viuen a les aigües d'un curs fluvial i, per tant, pot ajudar els desconeixedors d'aquesta realitat natural a estimar-la.
Inclou un pòster gegant per penjar, amb el qual podreu jugar a reconèixer les innombrables formes de vida que hi ha al voltant d'un riu.
Editorial: Cossetània
Autor: Ferruccio Cucchiarini
Col·lecció: La vida al voltant de ..., núm.2
ISBN: 978-84-9791-340-9
PVP: 12,95 euros