L'APARADOR DE CAN SOLFA

Si us interessen aquests o altres llibres, envieu-nos una petició a l'adreça electrònica cansolfa@hotmail.com i treballarem per satisfer-la.

VEURE LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL

Si voleu conèixer una mostra dels nostres llibres i autors d'interès local i territorial, continueu llegint aquest bloc.

dimarts, 19 de gener del 2010

RIBERA D'EBRE, 17 EXCURSIONS EN BTT


Aquesta guia pretén ser una ajuda per poder descobrir per camins d'interior i vora el riu Ebre d'una comarca, la nostra Ribera d'Ebre, molt desconeguda encara  malgrat la immensa personalitat del seu paisatge.
Les 17 rutes que aplega el llibre esdevenen un recorregut per paratges plens d’oliveres i arbres fruiters regats amb aigua del riu que formen el relleu i la vegetació de la Ribera. Són recorreguts que no ens deixaran indiferents i que ens faran gaudir d’una naturalesa  singular molts cops també aspra i seca a què molts no hi estan acostumats, a descobrir racons que van viure infinites històries de la gent d’aquesta contrada, però sobretot ens ajudarà a descobrir una terra envejable i ferma i a valorar i gaudir del nostre paisatge damunt la bicicleta. 

Aquest volum dedicat a la Ribera d'Ebre és el primer número i obre la col·lecció Azimut comarcal, sèrie btt, de l'editorial Cossetània.
Títol: Ribera d'Ebre, 17 excursions en btt
Autor: Josep Ulldemolins
Editorial: Cossetània Edicions
Col·lecció: Azimut Comarcal, Sèrie BTT, núm 1
ISBN: 978-84-9791-480-2
PVP: 14,50 euros

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada