L'APARADOR DE CAN SOLFA

Si us interessen aquests o altres llibres, envieu-nos una petició a l'adreça electrònica cansolfa@hotmail.com i treballarem per satisfer-la.

VEURE LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL

Si voleu conèixer una mostra dels nostres llibres i autors d'interès local i territorial, continueu llegint aquest bloc.

divendres, 5 de febrer del 2010

ENTRE VIVENCIAS. LA GUERRA CIVIL, LAS PRISIONES FRANQUISTAS, LA TRANSICIÓN Y LA UNIÓN EUROPEA

 
Recuperem les memòries de Josep Subirats Piñana, fill predilecte de Tortosa, publicades el 2003, que recorren totes les etapes de la història recent d'aquest país. Testimoni directe del que es va viure des del bàndol dels perdedors de la Guerra Civil, en aquest llibre posa de manifest el seu compromís amb la llibertat i la defensa d'unes idees que han portat aquest doctor en Ciències Econòmiques, censor jurat de comptes i professor jubilat de Política Fiscal a treballar incansablement, mantenint sempre una mirada esperançadora cap al futur des de la seva joventut, quan, només amb 16 anys, va assumir la direcció del diari republicà El Pueblo.
Aquest llibre conté importants vivències de preguerra, de la Guerra Civil, de la postguerra, de la transció i de l'Europa comunitària, i són especialment destacables els seus records de l'estada a la presó de Pilats de Tarragona com a pres condemnat a mort que finalment va salvar la vida. Anys a venir, Subirats Piñana esdevindria senador, redactor de l'Estatut de 1979 i degà del Tribunal de Comptes Europeu.
Títol: Entre vivencias. La Guerra Civil, las prisiones franquistas, la transición y la Unión Europea.
Autor: Josep Subirats Piñana
Editorial. Viena Edicions
Col·lecció: Vivencias personales, núm. 1
ISBN: 84-8330-202-0
PVP: 16,20 euros

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada