L'APARADOR DE CAN SOLFA

Si us interessen aquests o altres llibres, envieu-nos una petició a l'adreça electrònica cansolfa@hotmail.com i treballarem per satisfer-la.

VEURE LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL

Si voleu conèixer una mostra dels nostres llibres i autors d'interès local i territorial, continueu llegint aquest bloc.

divendres, 14 de maig del 2010

ASCÓ CELEBRA DEMÀ DISSABTE EL SOPAR DE LLIURAMENT DELS PREMIS LITERARIS

El Casal acollirà demà dissabte 15 de maig al vespre el sopar de lliurament dels premis literaris Vila d'Ascó 2010. En aquest acte, conduït per Josep Moragrega, es procedirà a llegir les actes i a donar a conèixer els premiats de la 22a edició del Premi de Narrativa Vila d'Ascó, de la 5a edició del Premi de Poesia Joan Perucho Vila d'Ascó, del 20è Certamen de Narrativa Breu per a Joves Sant Jordi i del 22è Concurs de Fotografia.
El Premi de Narrativa té una dotació de 3600 euros i és editat per Cossetània, mentre que el Premi de Poesia té una dotació de 2400 euros i és editat per Meteora. La Regidoria de Cultura de l'Ajuntament d'Ascó és l'organitzadora d'aquesta vetllada dels Premis Literaris.
La guanyadora de l'edició de 2009 del Premi de Narrativa va ser Rosa Pagès amb l'obra Àngels de pedra,  mentre que Berna Blanch va guanyar el Premi Joan Perucho amb la seva obra poètica  Espiga, una ressenya dels quals podeu trobar en aquest mateix bloc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada