L'APARADOR DE CAN SOLFA

Si us interessen aquests o altres llibres, envieu-nos una petició a l'adreça electrònica cansolfa@hotmail.com i treballarem per satisfer-la.

VEURE LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL

Si voleu conèixer una mostra dels nostres llibres i autors d'interès local i territorial, continueu llegint aquest bloc.

dimecres, 9 de febrer del 2011

DONDE NADIE TE ENCUENTRE, D'ALÍCIA GIMÉNEZ BARTLETT

Un psiquiatre de la Sorbona especialitzat en ments criminals viatja a la Barcelona de 1956. Vol fer un estudi sobre el cas de Teresa Pla Meseguer, coneguda com la Pastora, una dona acusada de 29 morts. es tracta del maquis més buscat per la guàrdia civil i s'ha convertit en una llegenda popular perquè continua lliure. Només un periodista barceloní sembla tenir claus importants sobre el personatge, però el que el viatger francès li proposa és fora de la normalitat: no vol saber dades sobre teresa, sinó que vol trobar-la cara a cara, i  per això inicia el viatge a les terres del Maestrat, on s'amaga el seu gairebé impossible objectiu.
Al centre d'aquest relat cru i fascinant, més enllà del mite del guerriller, emergeix el personatge insospitat de la Pastora, històric i real, que va ser tant dona com home i que sempre va fugir del món i d'ella mateixa. Una novel.la sobre el redescobriment del nostre passat i sobre la infinita soledat de l'ésser humà que ha obtingut el premi Nadal 2011.

Títol: Donde nadie te encuentre
Autora: Alicia Giménez Bartlett
Editorial: Destino
Col·lecció: Áncora y delfín, núm. 1200
ISBN: 9788423344109
PVP: 20 euros

2 comentaris: