L'APARADOR DE CAN SOLFA

Si us interessen aquests o altres llibres, envieu-nos una petició a l'adreça electrònica cansolfa@hotmail.com i treballarem per satisfer-la.

VEURE LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL

Si voleu conèixer una mostra dels nostres llibres i autors d'interès local i territorial, continueu llegint aquest bloc.

dimarts, 31 de maig del 2011

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE POSTALS DE LA RIBERA D'EBRE, 1900-1979, AQUEST DIJOUS A L'ARXIU COMARCAL

El proper dijous 2 de juny a les 19 hores el Diari de la Ribera d’Ebre presentarà a l’Arxiu Comarcal de la Ribera d’Ebre (C. Antoni Gaudí, 23 de Móra d’Ebre) el llibre Postals de la Ribera d’Ebre (1900-1979).
La presentació anirà a càrrec de Carles Figuerola, director del Diari de la Ribera d’Ebre i Josep Solé Arnal, vicepresident del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre.
El llibre aprofundeix en la història de les poblacions de la Ribera d’Ebre a través de la reproducció i comentari de 450 postals editades entre 1900 i 1979. L’obra conté, a més de les fotografies esmentades, dos articles introductoris, sobre el paper de les postals en els orígens de la civilització de les imatges i sobre la importància de les targetes postals pel coneixement de la història, del doctor i publicista Albert Arnavat, i una panoràmica sobre la targeta postal de l’historiador de la fotografia Carlos Teixidor Cadenas.
Aquest llibre es vendrà a tots els punts de venda del Diari de la Ribera, entre els quals la Llibreria Can Solfa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada