L'APARADOR DE CAN SOLFA

Si us interessen aquests o altres llibres, envieu-nos una petició a l'adreça electrònica cansolfa@hotmail.com i treballarem per satisfer-la.

VEURE LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL

Si voleu conèixer una mostra dels nostres llibres i autors d'interès local i territorial, continueu llegint aquest bloc.

divendres, 27 de març del 2009

CAMBRILS


La Ribera d'Ebre té una històrica relació amb Cambrils. Aquesta població és una de les principals platges i segones residències de la gent de la Ribera, entre els visitants de moltes altres procedències d'arreu del món que rep durant tot l'any. Aquest llibre pretén acostar-nos al coneixement d'aquest municipi costaner, avui dia turístic i de serveis i fet amb una base social pagesa i pescadora, que, des de fa unes quantes dècades, es troba immers en un procés de transformació contínua. La descripció del medi físic va acompanyada de la descripció del clima i del complex sistema de barrancs i rieres del terme. L’estudi presenta un repàs cronològic de la història i l’activitat associativa cambrilenques i una descripció d’alguns dels monuments arquitectònics més destacats. L’anàlisi de l’espectacular creixement demogràfic dels últims quaranta anys precedeix l’explicació de les activitats econòmiques i les infraestructures amb què compta el municipi. Aquesta obra és el primer estudi general publicat sobre Cambrils i això fa que la seva lectura esdevingui indispensable per tal de tenir-ne un coneixement bàsic.
Autor: Ignasi Martí Estrada
Editorial: Cossetània
Col·lecció: La Creu de Terme, 29
ISBN: 84-9791-085-0
PVP: 11 euros