L'APARADOR DE CAN SOLFA

Si us interessen aquests o altres llibres, envieu-nos una petició a l'adreça electrònica cansolfa@hotmail.com i treballarem per satisfer-la.

VEURE LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL

Si voleu conèixer una mostra dels nostres llibres i autors d'interès local i territorial, continueu llegint aquest bloc.

divendres, 27 de març del 2009

NUCLEARES, POR QUÉ NO?


El futur de l'energia és un dels reptes més importants d'aquest segle. Els combustibles fòssils s'acaben i són molt contaminants. Les energies renovables encara estan en desenvolupament i la controvertida energia nuclear viu subjecta a moratòria en alguns països, s'ha prohibit en d'altres i, en canvi, és fonamental en el desenvolupament d'uns altres. L'autor, un dels experts espanyols en energia atòmica, s'enfrenta a aquesta polèmica qüestió amb la ciència com a únic punt de partida i única premissa. Ens parla de la història de l'energia nuclear, el seu paper a la natura, el seu ús civil i militar, els problemes de residus, de seguretat, de contaminació i proliferació. És un llibre que no està ni a favor ni en contra de l'energia nuclear, sinó que defensa la necessitat de disposar d'una informació verídica per tal que cadascú pugui adoptar la seva pròpia opinió en una qüestió capital per a la nostra societat i, específicament, el nostre territori. Aquí s'hi trobaran arguments tant per a defensar com a per a rebutjar l'energia atòmica, això sí, amb l'aval de la solidesa científica i la claredat i amenitat del seu contingut.
Autor: Manuel Lozano Leyva
Editorial: Debate
Col·lecció: Ciencia
ISBN: 978-84-8306-817-5
PVP: 19,90 euros