L'APARADOR DE CAN SOLFA

Si us interessen aquests o altres llibres, envieu-nos una petició a l'adreça electrònica cansolfa@hotmail.com i treballarem per satisfer-la.

VEURE LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL

Si voleu conèixer una mostra dels nostres llibres i autors d'interès local i territorial, continueu llegint aquest bloc.

dimecres, 4 de març del 2009

JA TENIM EL PREMI LITERARI VILA D'ASCÓ... EL BAPHOMET I LA TAULA ESMARAGDA


Can Solfa ja ofereix als seus clients el darrer Premi Literari Vila d'Ascó, el llibre guanyador de l'edició de l'any passat, que tot just s'acaba de publicar. L'autor, el moranovenc Miquel Esteve, crea una aventura històrica que captiva grans personatges, de Ramon Cabrera a Paracels. Templers, carlins, maçons, jesuïtes... tots persegueixen la custòdia d'aquesta recerca mentre el personatge, Ton Domènech, endinsat en l'estranya mort d'un amic, va descobrint la remor de l'alquímia que ha acompanyat els seus avantpassats.
Miquel Esteve ha entrat amb força en el món literari. L'any 2007 va ser guardonat amb el XXV Premi de Narrativa Ribera d'Ebre, que li va significar la publicació de la seva primera obra, Heydrich i les agents del saló Kitty, i l'any passat va guanyar el XX Premi Literari Vila d'Ascó amb l'obra que ara els presentem.
Autor: Miquel Esteve
Editorial: Cossetània
Col·lecció: Notes de Color, núm. 20
ISBN: 978-84-9791-450-5
PVP: 16,40 euros