L'APARADOR DE CAN SOLFA

Si us interessen aquests o altres llibres, envieu-nos una petició a l'adreça electrònica cansolfa@hotmail.com i treballarem per satisfer-la.

VEURE LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL

Si voleu conèixer una mostra dels nostres llibres i autors d'interès local i territorial, continueu llegint aquest bloc.

dijous, 10 de desembre del 2009

PRAT DE COMTE


Prat de Comte és el poble més petit de la Terra Alta, i, alhora, és un dels que ha agafat més notorietat gràcies a la seva ja famosa Festa de l'Aiguardent.
La guia que ens presenta Ernest Costa es troba més a prop del viatge que del turisme i ens vol apropar al poble i al seu terme passejant, amb calma, per gaudir de la percepció dels sentits, la sorpresa i el descobriment de Prat de Comte i dels seus voltants.
Amb menys de 200 habitants, com diu l'autor, la geologia i els espais boscosos governen les terres pratdecomines, un territori notablement secaner als fondos i plujós a les altàries, ventoler sempre i a tot arreu.
Les magnífiques fotografies ens acompanyaran pel poble, Santa Bàrbara, el riu Canaleta, la Fontcalda, el peu de la Carrasqueta... i ens mostraran les habilitats dels participants a les peculiars corregudes de cresols encesos penjats de les braguetes.
Autor: Ernest Costa
Editorial: Arola Editors
Col·lecció: A Espaiet, guies per veure i viure, núm. 2
ISBN: 9788492408498
PVP: 14 euros




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada