L'APARADOR DE CAN SOLFA

Si us interessen aquests o altres llibres, envieu-nos una petició a l'adreça electrònica cansolfa@hotmail.com i treballarem per satisfer-la.

VEURE LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL

Si voleu conèixer una mostra dels nostres llibres i autors d'interès local i territorial, continueu llegint aquest bloc.

dijous, 3 de desembre del 2009

TEMPLERS A LES TERRES DE L'EBRE


Els templers van ser els grans protagonistes del món medieval. El seu testimoni cal seguir-lo, en molts casos, en les evidències que romanen i esperen ser descobertes i transmeses al viatger interessat per les claus del coneixement. És, precisament, als territoris de l’antic Regne d’Aragó, a les comarques (catalanes, aragoneses i valencianes) relacionades amb el riu Ebre en el seu curs més inferior, on el Tremp va deixar gravades gran part d’aquestes empremtes, analitzades, municipi per municipi, a les pàgines d’aquest llibre.
Jesús Ávila Granados exerceix el periodisme cultural des de 1972. En dues ocasions el Consell d’Europa el va condecorar amb el Premi Europa Humana com a millor periodista del continent. És un dels experts dels templers i el catarisme i és autor de 63 llibres d’assaig, una novel·la històrica i una enciclopèdia de 8 volums; treballs relacionats amb la història de l’antiguitat i el món medieval.
Autor: Jesús Ávila Granados
Editorial: Cossetània
Col·lecció: Azimut Turisme, 7
ISBN: 978-84-9791-563-2
PVP: 19,50 euros

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada