L'APARADOR DE CAN SOLFA

Si us interessen aquests o altres llibres, envieu-nos una petició a l'adreça electrònica cansolfa@hotmail.com i treballarem per satisfer-la.

VEURE LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL

Si voleu conèixer una mostra dels nostres llibres i autors d'interès local i territorial, continueu llegint aquest bloc.

diumenge, 27 de desembre del 2009

EL CATALÀ ÉS UN MISTERI POÈTIC?


L'escripor falsetà Fede Cortés ens presenta la tercera part de les aventures dels detectius Johnson & Johnson. En aquesta ocasió trobarem qüestions del nostre idioma barrejades amb el robatori d’un vehicle molt peculiar i la solució (definitiva) del misteri de l'Encamisada, entre carros, barretines i gandaies. "Casi nà"!, que diria el Sargento Málaga,comandant en cap de la guàrdia civil al poble i el seu adversari d'investigacions i aventures.
Després de La poesia no fa ombra i De Tots Sants a les rebaixes de gener, aquesta parella peculiar de germans detectius que viuen a la plaça de la Quartera es disposen a resoldre el misteri de la festa més reconeguda de la capital del Priorat, poble on han obert l'agència de detectius i on escriuen els casos que han resolt.
Títol: El català és un misteri poètic?
Autor: Fede Cortés
Editorial: Lulu autoedició
ISBN: 978-1-4092-4619-0
PVP: 14 euros

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada