L'APARADOR DE CAN SOLFA

Si us interessen aquests o altres llibres, envieu-nos una petició a l'adreça electrònica cansolfa@hotmail.com i treballarem per satisfer-la.

VEURE LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL

Si voleu conèixer una mostra dels nostres llibres i autors d'interès local i territorial, continueu llegint aquest bloc.

dilluns, 15 de març del 2010

LLETRES DE LLUITA, DE JOSEP SUÑÉ

En Pep Suñé, que ha estat destacat sindicalista de la Unió de Pagesos i també alcalde de la Fatarella, és tot un personatge que a còpia de convicció i tossuderia ha esdevingut una icona en la defensa del món rural. El llibre Lletres de Lluita és un recull d’articles publicats al diari El Punt entre els anys 1996 i 2008. Uns articles on demostra l’amor per una terra, per un estil de vida, on expressa un sentiment profund envers el nostre país, Catalunya. Agricultura, Costums, Medi Ambient, Sindicalisme, Territori són els capítols que estructuren el llibre. De les reivindicacions de la pagesia i la lluita contra el PHN, a la problemàtica, malauradament vigent, dels focs, passant per un repàs al costumari popular de les Terres de l’Ebre o el paisatge català… Molts temes a tractar en aquests escrits en defensa del món rural realitzats per aquest terraltí i reblats per unes introduccions signades per gent entesa com Pep Riera, Martí Boada, Salomó Torres, Joan Caball, Manolo Tomàs i Xavier Graset. Un llibre de lectura obligatòria per conèixer el pensament d’aquest personatge i, de retruc, conèixer una mica més el món rural català i la nostra gent. 

Títol: Lletres de lluita
Autor: Josep Suñé
Editorial: Cossetània
Col·lecció: Prisma, núm. 26
ISBN: 978-84-9791-664-6
PVP: 12,30 euros

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada