L'APARADOR DE CAN SOLFA

Si us interessen aquests o altres llibres, envieu-nos una petició a l'adreça electrònica cansolfa@hotmail.com i treballarem per satisfer-la.

VEURE LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL

Si voleu conèixer una mostra dels nostres llibres i autors d'interès local i territorial, continueu llegint aquest bloc.

dimecres, 31 de març del 2010

MANS DE FANG, DE FRANCESCA ALIERN

Mans de fang és la història d’una gran amistat, marcada sovint pels somnis incomplerts de les seues protagonistes. Quan famílies senceres pateixen les mancances d’una època de grans desigualtats socials, el camí de l’educació es presenta com un tresor difícil d’assolir. En uns temps de grans renúncies i, també, de grans esperances, les protagonistes d’aquesta novel·la miren d’agafar-se on siga perquè el seu futur no s’esmuny com el fang entre els dits. 
Francesca Aliern, nascuda a Xerta (Baix Ebre), és una novel·lista compromesa amb la societat que l’envolta i amb el seu entorn. És una escriptora prolífica, els darrers llibres de la qual són Sabó moll (2006), Camins (2007), Cor de llop (2008) i Aigües fondes (2009). Col·labora en la premsa comarcal i ha participat en nombroses obres col·lectives.
Títol: Mans de fang
Autora: Francesca Aliern 
Editorial: Cossetània
Col·lecció: Notes de color, núm. 29
ISBN: 978-84-9791-668-4
PVP: 16,30 euros

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada