L'APARADOR DE CAN SOLFA

Si us interessen aquests o altres llibres, envieu-nos una petició a l'adreça electrònica cansolfa@hotmail.com i treballarem per satisfer-la.

VEURE LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL

Si voleu conèixer una mostra dels nostres llibres i autors d'interès local i territorial, continueu llegint aquest bloc.

dissabte, 22 de gener del 2011

JOSEP GIRONÈS A CAN SOLFA, ÈXIT DE LA SIGNATURA DEL SEU DARRER LLIBRE VIURE SENSE EL MEU FILL

Josep Gironès va visitar ahir divendres a la tarda la Llibreria Can Solfa d'Ascó per tal de signar exemplars de la seva darrera obra, la novel.la Viure sense el meu fill, editada el mes passat per Meteora i presentada aquest mateix dimecres a Barcelona. Josep Gironès va trobar-se durant més d'una hora amb lectors de la seva obra -majoritàriament lectores- durant la qual van sorgir anècdotes i es van reviure records d'amics de pobles veïns entre comentaris i comentaris i impressions sobre la seva obra. Josep Gironès no només va dedicar exemplars de Viure sense el meu fill, ja que també va signar llibres d'obres anteriors com El major tresor i Planys de figuera blanca, que algunes seguidores portaven de dos en dos i de tres en tres.


Durant la seva estada a la nostra llibreria, es va tenir molt present el seu llibre La cabana, que va guanyar una de les edicions del Premi Literari Vila d'Ascó i que ha tingut una gran valoració popular.
Entre signatura i signatura, Josep Gironès també va llegir un fragment de la seva darrera novel.la dedicat al poble d'Ascó, que va ser molt ben rebut pels participants a l'acte.
En aquestes fotos, i amb l'agraïment de Can Solfa a tots els assistents, podreu veure uns instants de la visita de Josep Gironès.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada