L'APARADOR DE CAN SOLFA

Si us interessen aquests o altres llibres, envieu-nos una petició a l'adreça electrònica cansolfa@hotmail.com i treballarem per satisfer-la.

VEURE LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL

Si voleu conèixer una mostra dels nostres llibres i autors d'interès local i territorial, continueu llegint aquest bloc.

dijous, 27 de gener del 2011

EBRENCS DEL SEGLE XX, A CURA DE NÚRIA GIL

Arola Editors i les Publicacions de la Universitat Rovira i Virgili han publicat el llibre Ebrencs del segle XX, realitzat per diversos autors i del qual ha tingut cura Núria Gil. Ahir dijous es va presentar aquest volum dedicat als personatges de la història social, política i econòmica del territori ebrenc del segle passat en un acte realitzat a la Biblioteca Comarcal de Móra d'Ebre.
Durant el curs 2008-09 el Campus de les Terres de l’Ebre de la URV va organitzar un cicle de conferències dedicades a personatges de la història social, política i econòmica del territori ebrenc al segle xx. Aquestes conferències pretenien presentar una mostra de les moltes figures d’intel·lectuals que han sorgit al territori: Agustí Querol Subirats, Joan Cid i Mulet, Jaume Ferran i Clua, Victor Beltrí, Jesús Moncada, Marcel·lí Domingo, Francesc Gimeno, Felip Pedrell, la nissaga dels Ballester, Francesc Mestre i Noé, Rafael Vidiella, Artur Bladé Desumvila i Sebastià Juan Arbó.
Aquest volum complementa un d'anterior que ressaltava les figures dels Ebrencs del segle XIX.
 
Títol: Ebrencs del segle XX
Autors: DDAA, a cura de Núria Gil
Editorial: Arola Editors i Publicacions de la URV
Col.lecció: Sèrie Campus Terres de l'Ebre, nbúm. 2
ISBN: 978-84-84241-81-2
PVP: 18 euros

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada