L'APARADOR DE CAN SOLFA

Si us interessen aquests o altres llibres, envieu-nos una petició a l'adreça electrònica cansolfa@hotmail.com i treballarem per satisfer-la.

VEURE LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL

Si voleu conèixer una mostra dels nostres llibres i autors d'interès local i territorial, continueu llegint aquest bloc.

divendres, 18 de març del 2011

III BECA D'ESTUDI DE LA FIGURA I OBRA D'ARTUR BLADÉ I DESUMVILA

Amb l'objectiu de promoure el desenvolupament, la divulgació i el foment dels valors literaris i culturals de la comarca, el Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre (CCRE) i l'Ajuntament de Benissanet, amb el suport del Centre d'Estudis de la Ribera d'Ebre (CERE), de l'Associació Cultural Artur Bladé i Desumvila, de l'Arxiu Comarcal de la Ribera d'Ebre (ACRE) i de la Universitat Rovira i Virgili (URV) publiquen les bases per a la concessió d'una beca per a l'estudi de la figura i obra d'Artur Bladé i Desumvila.

En la present edició (2011-2012), per bé que s’acceptaran propostes sobre qualsevol temàtica relacionada amb els objectius de la beca, els organitzadors de la convocatòria proposen dues línies d'investigació:

a) Els articles publicats per Artur Bladé a la premsa de la província de Tarragona (La Riuada de Móra d’Ebre, El diari Tivissa, El Llamp de Gandesa, El Pueblo, L’Avançada i L’Ideal de l’Ebre.) previs al seu exili. Se’n poden consultar molts exemplars en línia al portal xac_premsa


b) L’activitat periodística d’Artur Bladé i Desumvila en tornar de l’exili.

Per a més informació consulteu el següent enllaç: http://cultura.gencat.cat/arxius/acre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada