L'APARADOR DE CAN SOLFA

Si us interessen aquests o altres llibres, envieu-nos una petició a l'adreça electrònica cansolfa@hotmail.com i treballarem per satisfer-la.

VEURE LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL

Si voleu conèixer una mostra dels nostres llibres i autors d'interès local i territorial, continueu llegint aquest bloc.

divendres, 25 de març del 2011

L'ARTEFACTE, DE PEP CAMPEI

L’Artefacte és un muntatge literari en forma de novel·la bastit amb tècnica de conte. Es tracta d’una sèrie diversa de textos breus articulats al voltant d’un concurs literari, des de diferents punts de vista. El desenvolupament de la festa de la concessió del premi, les emocions dels aspirants al guardó i la incertesa del resultat es barregen amb un inesperat conflicte que dóna el toc final a una obra ben travada i resolta amb una gran eficàcia narrativa.
L'Artefacte és l'obra guanyadora de la XXII edició del Premi Literari Vila d'Ascó, i és una obra col·lectiva signada com a Pep Campei.
Aquest és el nom que ha adoptat un grup d’alumnes de l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès per a presentar un dels seus treballs col·lectius elaborat, al llarg de més de dos cursos acadèmics. El grup, amb la coordinació de Pep Albanell, està format per Carme Ballús, Amadeu Ballester, Muntsa Colell, Pere Juncadella, Elvira Compte i Imma Guiteras. Jordi Comasòlives s’ha fet càrrec de la correcció ortogràfica. En el treball hi han col·laborat també Rosa Tort i Montserrat Bayà en tasques d’edició i gestió.

Títol: L'artefacte
Autor: Pep Campei
Col·lecció: Nots de color, 38
Editorial: Cossetània
ISBN: 9788497918572
PVP: 13,50 euros

2 comentaris:

  1. Història prou original i molt ben trenada, fruit de la inspiració d'un selecte grup de persones amb bon perfil literari.

    ResponElimina
  2. La seva gènesi és ben curiosa: la primera obra col·lectiva d'un grup de persones que volen aprendre a escriure, que acaben tots els cursos formatius i que després continuen escrivint plegats!

    ResponElimina