L'APARADOR DE CAN SOLFA

Si us interessen aquests o altres llibres, envieu-nos una petició a l'adreça electrònica cansolfa@hotmail.com i treballarem per satisfer-la.

VEURE LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL

Si voleu conèixer una mostra dels nostres llibres i autors d'interès local i territorial, continueu llegint aquest bloc.

diumenge, 6 de setembre del 2009

LA VEÏNA I ALTRES ANIMALS DOMÈSTICS

Una veïna que roba el son a una altra veïna, un peix que es perd entre música de jazz, una parella d’adolescents abocats sobre un penya-segat a mitja tarda... Els protagonistes d’aquestes històries potser no tenen res d’especial, però en algun moment de la seva vida hi ha espai per a l’imprevist, per a la màgia, per a allò inesperat. Personatges que viuen amb la ràbia al cos, a ritme de thriller o entre tocs d’humor, tan propers que podríem ser nosaltres mateixos... però que s'han convertit en el Premi de Narrativa Ribera d'Ebre de l'any passat, que ara ha sortit publicat i que va ser presentat fa pocs dies a Vinebre, en motiu del lliurament del Premi de Narrativa de la Ribera d'Ebre d'enguany, tal com us hem explicat en el post anterior publicat en aquest bloc. 
L'autora, l'escriptora reusenca Rosa Pagès, també ha guanyat aquest 2009 el Premi Literari Vila d'Ascó.
Autora: Rosa Pagès
Editorial: Cossetània
Col·lecció: Notes de color, núm. 24
ISBN: 978-84-9791-466-6
PVP: 10,80 euros