L'APARADOR DE CAN SOLFA

Si us interessen aquests o altres llibres, envieu-nos una petició a l'adreça electrònica cansolfa@hotmail.com i treballarem per satisfer-la.

VEURE LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL

Si voleu conèixer una mostra dels nostres llibres i autors d'interès local i territorial, continueu llegint aquest bloc.

divendres, 2 de juliol del 2010

EL GENET NU, DE JOAN GINÉ-MASDEU

En la cruenta batalla de l’Ebre, el jove brigadista Paul Brians, fill de pare català i mare americana, és el primer a travessar el riu en l’ofensiva republicana i el darrer a repassar-lo nedant en el replegament del seu exèrcit, després de la derrota. L’ardor i el coratge d’en Paul en el combat, nascuts d’uns ideals incontestables, esdevenen desengany i violència sense sentit en el seu llarg retorn cap a casa. Només la sensualitat desfermada o l’estimació envers els cavalls podran mantenir vives les seves esperances.
Un gran retaule hiperrealista d’un episodi èpic de la guerra civil, que conté personatges secundaris històrics com Líster, Modesto, Tagüeña, Yagüe o Franco.
El falsetà Joan Giné-Masdeu, director d'insitut, ha debutat amb aquesta obra en la novel·la, que va ser guardonada amb el Premi de Narrativa Pin i Soler de Tarragona 2009.

Títol: El genet nu
Autor: Joan Giné-Masdeu
Editorial: Columna
Col·lecció: Clàssica
ISBN: 978-84-6641-177-6
PVP: 21,50 euros

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada