L'APARADOR DE CAN SOLFA

Si us interessen aquests o altres llibres, envieu-nos una petició a l'adreça electrònica cansolfa@hotmail.com i treballarem per satisfer-la.

VEURE LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL

Si voleu conèixer una mostra dels nostres llibres i autors d'interès local i territorial, continueu llegint aquest bloc.

dilluns, 19 de juliol del 2010

LES BRUIXES D'ARNES, EDICIÓ ESPECIAL AMB RUTES, DE DAVID MARTÍ

Davant el gran èxit que ha tingut la primera edició del llibre Les bruixes d'Arnes, de David Martí, Edicions 62 n'ha publicat ara una edició especial amb l'obsequi de l'itinerari pels escenaris de Les bruixes d'Arnes, comentat per l'autor.
Any 1533. A la població d’Arnes, la Maria dóna a llum la seva primera filla, la Lluna, qui des d’un primer moment és reconeguda com a hereva dels poders d’una saga de dones sàvies que es veuen obligades a amagar els seus talents per culpa de la incomprensió d’alguns dels seus coetanis. La tràgica mort del pare aquell mateix dia, quan intenta protegir la seva família de les sospites del mossèn del poble, marca el punt de partida d’una despietada i injusta persecució que portarà les dues dones a ser acusades de bruixeria per l’alt inquisidor.
En créixer, la Lluna rebrà de mans de la seva mare el misteriós Llibre de les Essències, un llegat molt antic i secret que recull tots els coneixements basats en els elements naturals (medicines, sortilegis, rituals) que un munt de gent sàvia, lliure i generosa ha anat fixant i transmetent al llarg dels segles. Com a digna hereva del llinatge, a la Lluna li pertocarà protegir i continuar la cadena, per molt que en la seva fugida a Barcelona, amb l’ajut d’un quants bon homes i de gent agraïda que reconeixen el seu talent, corri el risc d’acabar cremada a la foguera.

Títol: Les bruixes d'Arnes (edició especial amb rutes)
Autor: David Martí
Editorial: Edicions 62
Col·lecció: Èxits, núm. 92
ISBN: 9788429767018
PVP: 19,50 euros

1 comentari:

  1. Fins fa poc temps esqüestionava que les obres literàries situades en àmbits locals tinguessin èxit. Si hi ha qualitat, com ara és el cas amb Les bruixes d'Arnes, el públic ho reconeix i agraeix.

    ResponElimina