L'APARADOR DE CAN SOLFA

Si us interessen aquests o altres llibres, envieu-nos una petició a l'adreça electrònica cansolfa@hotmail.com i treballarem per satisfer-la.

VEURE LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL

Si voleu conèixer una mostra dels nostres llibres i autors d'interès local i territorial, continueu llegint aquest bloc.

dimecres, 7 de juliol del 2010

ELS INICIS REPUBLICANS A LES TERRES DE L'EBRE (1900-1930)

L’obra Els inicis republicans a les Terres de l’Ebre 1900-1930 és una nova aportació de Lluís Bertomeu i Camós a aquest corrent ideològic en el nostre petit país. El present treball analitza l’organització política de l’incipient republicanisme fins a la seva consolidació a partir de 1915 en els tres districtes judicials que enquadraven les Terres de l’Ebre (Tortosa, Roquetes i Gandesa).
Una obra interessant que recull el passat d’un sector polític que fou clau en el nostre territori. La petjada cívica que deixaren i els ideals pels quals lluitaren continuen vius en la nostra societat.
L'historiador tortosí Lluís Bertomeu, que també ha tingut una llarga dedicació a la política,  ha centrat la seva recerca historiogràfica en l'etapa del republicanisme. L'any 2005 ja va editar el llibre "Roquetes republicana i després represaliada".

Títol: Els inicis republicans a les Terres de l'Ebre (1900-1930)
Autor: Lluís Bertomeu i Camós
Editorial: Arola Editors
Col·lecció: Microhistòria, núm. 9
ISBN: 978-84-92839-49-0
PVP: 18 euros

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada