L'APARADOR DE CAN SOLFA

Si us interessen aquests o altres llibres, envieu-nos una petició a l'adreça electrònica cansolfa@hotmail.com i treballarem per satisfer-la.

VEURE LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL

Si voleu conèixer una mostra dels nostres llibres i autors d'interès local i territorial, continueu llegint aquest bloc.

dimecres, 6 d’octubre del 2010

EL CENTRE QUIM SOLER DEDICAT A LA LITERATURA I EL VI ORGANITZA PRIORAT EN PERSONA, LA SEGONA PART DE LA TROBADA D'ESCRIPTORS DEL PRIORAT

El Centre Quim Soler, dedicat a la literatura i el vi i amb seu al Molar, organitza el cap de setmana  del 15 al 17 d'octubre la segona part de la Priorat en Persona, la Trobada d'escriptors al Priorat. Priorat en Persona vol ser un espai i un temps de trobada per fer conèixer, de manera directa, i a través de la seua gent, aquesta comarca, un territori massa invisible en l’imaginari literari català.
Ara fa un any, l’octubre de 2009, sis escriptors d’arreu dels Països Catalans (Núria Añó, Ignasi Mora, Òscar Palazón, Gema Sales, Ester Suñé i Albert Villaró) van venir quatre dies al Priorat convidats pel Centre Quim Soler per a participar en la primera edició d'aquestes trobades d’escriptors.
Al cap d’un any, aquest mes d’octubre els escriptors tornen a visitar els pobles prioratins per presentar l’obra feta, conjuntament amb les persones que els van fer d’amfitriones (els adalils: Josep M. Masip, lo Caterí, margener; Ferran Miró, oleïcultor; Sílvia Puig, viticultora i Pere Rofes, ferrer.).
Durant aquest any, els escriptors han escrit. I al Priorat han fet difusió de la seua obra (a la ràdio, a l’Institut de Falset, a la Biblioteca Estrem i Fa, a les tertúlies del Centre...) i han editat tot el material audiovisual generat a partir de la trobada de l’any passat.
Durant l’estada d’enguany, els escriptors faran activitats a l’Institut de Falset, amb els alumnes d’ESO i batxillerat; i a la Biblioteca Estrem i Fa hi haurà una tertúlia oberta i un taller d’il·lustració per als petits. També un taller de poesia per a nois i noies a l’Oficina Jove del Priorat
Dissabte al vespre, al teatre l’Artesana de Falset hi haurà l’acte públic de presentació del web, el vídeo de la trobada i música en directe per acompanyar els textos dels autors i les imatges de la càmera.
En el vídeo següent trobareu una mostra de les activitats realitzades durant el primer dia de la trobada Priorat en Persona de l'any passat.

Priorat en Persona 2009 - Dia 1 from Centre Quim Soler on Vimeo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada